25 Ιουν 2009

ANT1-Ενώπιον του Λαού (νυσταγμένοι)

Αλλάζοντας κανάλια προχθές 23 Ιουνίου, έπεσα στην εκπομπή του κ. Τσαλακού στον ΑΝΤ1 "Ενώπιον του Λαού" με θέμα τις ποινικές διώξεις και την αστυνομία. Καλεσμένοι, οι κύριοι Ιωνάς Νικολάου από τον ΔΗ.ΣΥ, Άριστος Δαμιανού από το ΑΚΕΛ, Νικόλας Παπαδόπουλος από το ΔΗ.ΚΟ, Σοφοκλής Σοφοκλέους από την ΕΔΕΚ και Νίκος Κουτσού από το ΕΥΡΩΚΟ.
Ως εδώ μια χαρά και δύο τρομάρες. Δύο όμως λεπτομέρειες έκαναν την εκπομπή αφάνταστα διασκεδαστική αλλά και παράλληλα τραγική. Η εκμπομπή άρχιζε στις 12:15 μετά τα μεσάνυκτα και το πιο αστείο, (τραγικό για τον ΑΝΤ1 και τον κ. Τσαλακό) αλλά φυσιολογικό, ήταν ότι όλοι οι καλεσμένοι "εκαμμούσαν" όπως λέμε και στην Κυπριακή. Το γέλιο που έριξα η ώρα 12:30 τα μεσάνυκτα βλέποντας ειδικά τον Σοφοκλή Σοφοκλέους να προσπαθεί με κόπο ο άνθρωπος να μην κοιμηθεί, μέχρι να έρθει η σειρά του να μιλήσει, ήταν το κάτι άλλο. Υπήρχαν στιγμές που νόμιζα θα γύρει πάνω στον ώμο του κ. Κουτσού να κοιμηθεί. Εγίναν τα μάτια των ανθρώπων κόκκινα από την νύστα.
Μα γίνετε κύριε Τσαλακέ να κάνετε ζωντανή εκμπομπή για τόσο σοβαρά θέματα η ώρα 12:30 την νύκτα και που προηγουμένως επαίζονταν επαναλήψεις; Περιττό να αναφέρω οτι λέξη δεν άκουσα από τα τόσα βαρύγδουπα λόγια των μισοκοιμισμένων καλεσμένων. Το χάζι το μεγάλο ήταν οτι έβλεπες τους πολιτικούς, όλοι γραβατωμένοι και κοστουμαρισμένοι μέσα στην λαλλαροπυρά και στα μεσάνυκτα να έχουν και ένα σοβαρό ύφος με τα μάτια τους κόκκινα από την νύστα. Σκέψου δηλαδή να σηκωστείς να ξεκινήσεις κατά τα μεσάνυκτα καθημερινή ημέρα, καλοκαίρι καιρό, με τα κοστούμια και τις γραβάτες για να πάεις στην τηλεόραση να τσακώνεσαι. Πρέπει να πληρώνουν πολλές αμαρτίες τούτοι οι άνθρωποι.
Πάντως να σαι καλά κύριε Τσαλακέ, εγέλασα!!!

2 αναγνώστες σχολίασαν:

Lexi_penitas είπε...

Ακόμα μια που τες φαιδρότητες των ΜΜΕ μας. Και απόδειξή του (μη) σεβασμού προς τον τηλεθεατή.

Τους πολιτικούς, καλά να τους κάμουν. Αφού ζουν για το γυαλί άστους να τραβούν.

ρίτσα είπε...

χεχ. ε να σκέφτουνται τζιαι λλίο