17 Μαρ 2009

Η ανίξερη, ο αδερφός μου, ο καλαδερφός μου και το ΡΙΚ 1

Παρακολουθούσα ψες 16 Μαρτίου το κύριο δελτίο του ΡΙΚ 1 το βράδυ και προσπαθούσα να καταλάβω αν η Κεννεβέζου περιπαίζει μας ή πιστεύει αυτά που λέει. Παρολίγο να πιστέψω οτι τον Νικόλα Παπαδόπουλο μόνο από την τηλεόραση τον συναντά όποτε τύχει.
Κύριο θέμα του δελτίου ήταν οι εκλογές στο ΔΗΚΟ, που ο αδερφός της Κυριάκος επανεκλέγηκε στην θέση που κατείχε. Φιλοξενούμενος στο δελτίο ο νεοεκλεγείς (με την αξία του παρακαλώ, οχι επειδή τον λένε Παπαδόπουλο ας πούμε) ο Νικόλας Παπαδόπουλος υιός του μακαρίτη προέδρου Παπαδόπουλου που βάφτισε τον αδερφό της Αιμιλίας. Τό θέαμα ήταν να κάνει ερωτήσεις η Κεννεβέζου στον Νικόλα με ένα σοβαρότατο ύφος "Πείτε μας κύριε Παπαδόπουλέ και πως σχολιάζετε κύριε Παπαδόπουλε, προσπαθώντας να μας πείσει ότι τον δυσκολεύει κιόλας. Πάλε καλά που δεν έβγαλε και τον αδερφό της στην τηλεόραση και να του λέει "Συγχαρητήρια κύριε Κεννεβέζο" "¨Ευχαριστώ κυρία Κεννεβέζου¨ και άλλες συναφείς φαιδρότητες.
Το πιο ωραίο όμως ήταν, οταν παρενέβηκε στο δελτίο η Αντιγόνη Παπαδοπούλου, η οποία δεν εκλέγηκε και μίλησε η γυναίκα και είπε οτι είδε με τα μάτια της νέους ψηφοφόρους, που έγραψαν ο αδερφός της Αιμιλίας και οι υπόλοιποι υποψηφίοι και είπε η γυναίκα οτι προέρχονταν από άλλες παρατάξεις και απλά γράφτηκαν για να κάμουν το χατήρι των φίλων τους. Εκεί θύμωσε η Αιμιλία και προς στιγμή ξέχασε οτι ήταν παρουσιάστρια και σαν καλή αδερφή που της θίγουν και τον αδερφό της ρώτησε θυμωμένα "Ένα λεπτό κυρία Παπαδοπούλου, τι θέλετε να πείτε;"
Το θέμα είναι στο ΡΙΚ δεν άκουσαν ποτέ τις λέξεις αμεροληψία, μεροληπτικός, αντικειμενικότητα και τις συνώνυμες; Είναι σαν να βάζεις τον Λουκά Φουρλά να κάνει ερωτήσεις στον Κασουλίδη.

6 αναγνώστες σχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

το τελευταίο ειδικά αγαπητέ αντρέα ήταν το πλέον εύστοχο

αν είναι δυνατόν!!!

δημοσιοκάφροι αμερόληπτοι τάχα

και αυτοί οι δύο που ανέφερες

κενεβέζου και φουρλάς είναι τα πλέον τραντακτά γνωστά σέ όλους

κι ομως δεν κινειται φύλλο

οι άλλοι που "τα παίρνουν" από κάτω στα μουλωκτά;

ειδικά ο φουρλάς που θα έπρεπε να ήταν ήδη καμενο χαρτί και μόνο που πήρε το μέρος ενός εκ των 3 υποψηφίων πριν μόλις ένα χρόνο

όχι σαν εκπρόσωπος τύπου(!!!) θα έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 2-3 να δείξει με την στάση του ότι είναι αμερόληπτος κλπ κλπ και μετά να κάνει το comeback με μαλακιούλες εκπομπές με το γωγουλίνι τύπυο έχεις μέσον

αλλά ας όψονται οι άχρηστοι κυπραίοι

Ανώνυμος είπε...

φυσικά αγαπητέ αντρέα και στον τομέα της "δικαιοσύνης" που είναι πολύ πιο σημαντικός τα πράγματα είναι πααααααααααααααααααααααααρα πολύ χειρότερα

εκτός και αν έχεις αντίθετη άποψη

Lexi_penitas είπε...

Η Αιμιλία είναι ένα μικρό μέρος του προβλήματος που ακούει στο όνομα "μεροληπτικά ΜΜΕ" στη Κύπρο. Το κακό ξεκινά από τους καναλάρχες και επεκτείνεται στους δημοσιογράφους η πλειοψηφία των οποίων απλά εκτελεί το έργο της καθ' υπόδειξη του μάστρου της.

Όμως θα διαφωνήσω ότι οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να έχουν πολιτική ή κομματική προτίμηση. Το θέμα είναι να μην προσπαθούν να μας δουλέψουν παίζοντας το ακομμάτιστοι.

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΣΗΜΑ Θ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. --- ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΎΟΥΝ....ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΊ ΕΠΙΠΛΈΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΒΡAΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΈΝΤΗΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_17.html

Ανώνυμος είπε...

exete dikaio. Prepei na apogoreysoume tous dimosiografous na fkainoun pou to spiti tous. Na tous prosexei o stratos na men exoun oikogeneia kai filous.

O fourlas ethelen ta tzai epathen ta. H kenevezou omws, en tzai vkike na fwnazei yper kanenou.

Ανώνυμος είπε...

Η Κενεβέζου εργοδοτείται από το κρατικό κανάλι. Αυτό είναι λεπτομέρεια;