18 Μαρ 2009

Δικαστική απόφαση πλήγμα στην φεουδαρχία-κουκούλωμα από τα μμε

Πήρα το εξής e mail με περιεχόμενο που με γέμισε αισιοδοξία και ότι όλα δεν είναι σικέ και πουλημένα………
Φτάνει όμως να διεκδικούμε αυτά που θέλουμε!!!!!!
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ!Mall του ομίλου Λάτση στο Μαρούσι.Γι’ αυτό το θέμα η λογοκρισία κρατά χρόνια, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασεκάθε προηγούμενο καθώς αφορά τελεσίδικη δικαστική απόφαση.
Διαβάστε την είδηση (όπως ήρθε με mail) και την έκκληση που ακολουθεί:
Καταδίκη για το mall Athens στο πρώην δήμαρχοΑμαρουσίου ——————
Στις 19 Ιανουαρίου στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών εκδικάστηκε η υπόθεσητου πρώην Δημάρχου ΤΖΑΝΙΚΟΥ - ( Δήμαρχος Αμαρουσίου επί κατασκευήςMALL) σχετικά με την προσφυγή πολιτών, για τις παρανομίες του Δημάρχουκαι άλλων εμπλεκόμενων για την οικοδόμηση του παράνομου μεγαθήριου THEMALL.
Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών καταδίκασε τον πρώην Δήμαρχο σε 12 μήνεςφυλακή με τελεσίδικη απόφαση.
Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τους ισχυρισμούς του πρώην Δημάρχου ότιτο Μall ωφέλησε το Μαρούσι, ότι δεν προξένησε περιβαλλοντολογικέςκαταστροφές και ότι τα τεράστια χρέη στο Δήμο δεν οφείλονται στοσυγκεκριμένο έργο. Αλλά και η τελική έκκληση της συνηγόρου του κ.Τζανίκου για μείωση της ποινής λόγω πρότερου έντιμου βίου και λόγω μηταπεινών αιτιών δεν έγινε δεκτή.
Η συγκεκριμένη δίκη είναι η πρώτη δίκη εντός του 2009 που έχει σχέσημε την κατασκευή του MALL καθώς έχουν προσδιορισθεί και άλλες 6 δίκες,μία μάλιστα εξ αυτών ζητάει 600 εκ. ευρώ αποζημίωση υπέρ του ΔήμουΑμαρουσίου από τις κατασκευαστικές του κ. ΛΑΤΣΗ και τον πρώην Δήμαρχογια τις τεράστιες ζημιές που υπέστη Ο Δήμος Αμαρουσίου.
Μια απόφαση λοιπόν που μας γεμίζει αισιοδοξία ότι σε αυτόν τον αγώναγια την διάσωση των ελεύθερων χώρων δεν είμαστε μόνοι μας, υπάρχουνκαι Δημόσιοι λειτουργοί που υπερασπίζονται το Δημόσιο συμφέρον.
——————————————————————————————
Άσχετα με το πόσο ενδιαφέρει η είδηση τον καθένα και την καθεμία μας,το γεγονός της ολοκληρωτικής της απάλειψης από τον τύπο, με χουντικάποσοστά της τάξης του 100%, αποτελεί πρόκληση για τις ελευθερίες όλωνμας. Αποτελεί ακόμα σαφή απόδειξη ότι μια δικτατορία οικονομικώνσυμφερόντων επιβάλλεται πιο ασφυκτικά παρά ποτέ στη ζωή μας και γράφειτην ιστορία όπως γουστάρει.
Αν το θάψιμο μιας σημαντικής είδησης στα ψιλά μας εξοργίζει, ηολοκληρωτική της εξαφάνιση μας εξαγριώνει.
Θα τους αφήσουμε να αποφασίζουν τι πρέπει να μαθαίνουμε και τι όχι;
Όπως οι “από κάτω” τους αναγκάσαμε να βγάλουν την Κούνεβα από ταψιλά… έτσι και πάλι πρέπει να τους δείξουμε ότι ΔΕΝ κρατάνε πια τηνενημέρωση στα χέρια τους, ότι η δικτατορία στην ενημέρωση έχειαντίπαλο. Χιλιάδες αντίπαλους!
Στείλετε αυτή την είδηση σε φίλους/ες, γνωστούς/ες, συνάδελφους/ισσες- Ανεβάστε την στο internet
Σε μερικές εβδομάδες θα την γνωρίζουν ακόμα και όσοι δεν τους ενδιέφερε…
Κομμένες ειδήσεις;…Όσοι παίζουν με τα ψαλίδια να προσέχουν μην κοπούν οι ίδιοι!
Διαβάστε σχετικά με το Mall από το περιοδικό ΓΑΛΕΡΑ (Ιανουάριος 2006,Φεβρουάριος 2006, Μάρτιος 2006)Δείτε και κάτι ενδιαφέρον για τη λογοκρισία σχετικά με το Mall

0 αναγνώστες σχολίασαν: