1 Μαρ 2009

Τοποθετούμε τα γεγονότα στη σωστή τους διάσταση - Ανοικτή πρόσκληση

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Φίλες και φίλοι,


η ιδέα είναι η εξής: Στο ιστολόγιο συμμετέχουν όσοι θεωρούν ότι τα πλείστα ΜΜΕ στη Κύπρο είναι από φαιδρά ως επικίνδυνα. Σκοπός είναι να αναρτώνται κείμενα και ειδήσεις που θα καταδεικνύουν τη μιζέρια τους αλλά και τη παραχάραξη των γεγονότων εκ μέρους τους. Επίσης θέματα από την καθημερινή ειδησειογραφία που κατά τη γνώμη μας είτε αναβαθμίστηκαν είτε υποβαθμίστηκαν από τα ΜΜΕ.

Η λεγόμενη τέταρτη εξουσία στη Κύπρο δρα ανεξέλεγκτη. Από αυτό το βήμα μπορεί να γίνει μια προσπάθεια στο μέτρο του δυνατού να μπει φρένο στην ασυδοσία των καναλαρχών και των εκδοτικών συγκροτημάτων. Εκείνο που σίγουρα μπορεί να προσφέρει το μπλογκ είναι το ξεγύμνωμα του καλοντυμένου ψέματος, της υπερβολής, της υποτίμησης της νοημοσύνης μας.

Στο μπλογκ συμμετέχει οποιοσδήποτε

Το μπλογκ δεν χαρίζεται σε κανένα ούτε ευνοεί κανένα ΜΜΕ σε βάρος άλλων.

Το μπλογκ ΔΕΝ περιορίζεται σε πολιτικά θέματα. Μπορεί και πρέπει να ασχολείται με όλο το φάσμα της ειδησιογραφίας

Αντιλαμβάνεστε ότι μια τέτοια προσπάθεια δεν μπορεί να υλοποιηθεί από ένα άτομο. Καλώ λοιπόν όσους από σας πιστεύουν ότι μπορούμε να επεκτείνουμε και στη Κύπρο το ρόλο του μπλόγκιγκ, σε ρόλο ελέγχου όσων έμαθαν να μας δουλεύουν ανεξέλεγκτα να μου στείλει ένα μήνυμα στο yiannis_i@yahoo.co.uk

ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Λεξιπένητας

0 αναγνώστες σχολίασαν: