5 Μαΐ 2010

Κρίμα η Ελλάδα

Παρακολουθώ με λύπη τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα για την οικονομική της κατάσταση και δυστυχώς τα τελευταία νέα για τις διαδηλώσεις στην Αθήνα που αμαυρώθηκαν πάλι με τον θάνατο τριών αθώων πολιτών. Οι "αγωνιστές του λαού", οι "αναρχικοί", οι "γνωστοί άγνωστοι" λαμπρό να τους κάψει, εκμεταλλευόμενοι την διαδήλωση των εργαζομένων που μάχονται να διασώσουν ότι μπορούν από τα εισοδήματα τους, έριξαν βόμβες μολότοφ σε μια τράπεζα που ήταν γεμάτη κόσμο, με αποτέλεσμα τον θάνατο από ασφυξία δύο γυναικών και ενός άντρα υπαλλήλων. Λέγεται οτι η μία από τις γυναίκες ήταν έγκυος.

"Λαϊκός Επαναστατικός Στρατός", "Πυρήνες της φωτιάς" και άλλοι παρόμοιοι αυτεπάγγελτοι ''ήρωες του λαού" που παρασύρουν τους αγνούς νέους με διάφορες πομπώδεις μπουρδολογίες, χωρίς φυσικά να αφήνω έξω και τις οργανώσεις της άλλης άκρης που δηλητηριάζουν τους νέους με αγνά ιδανικά και τους καταντούν άβουλα όργανα του κάθε απατεώνα που θέλει να παριστάνει τον αρχηγό και τον μεγάλο.

Και στο κάτω κάτω της γραφής που είναι αυτές οι οργανώσεις, που θέλουν να κάνουν και ένοπλο αγώνα (τρομάρα τους) να πάνε να πιάσουν όλους αυτούς τους απατεώνες που καταρήμαξαν την Ελλάδα και να τους δώσουν στον λαό, απαιτώντας δικαιοσύνη εδώ και τώρα;

Αυτή όμως δυστυχώς είναι η κατάντια μας και ταυτόχρονα και η ελπίδα μας. Εφόσον το κράτος και οι θεσμοί του δεν λειτουργούν, τότε ο λαός πρέπει να ενεργήσει. Ο Λαός όμως, γιατί τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός και κανένας άλλος, γιατί "Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους" Άρθρο 1 παρ. 2 και 3 του Συντάγματος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

5 αναγνώστες σχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

kamia podeiksi den uparxei gia to an prokeite gia anarxikous i diadilotes pou eriksan tin molotof.

Apodeiktike polles fores oti polles fores einai kai mpatsoi probokatores.

Apla autoi oi adikoi thanatoi tha tuxoun ekmetalleusis apo ta mme kai ta blog gia na apaksiosoun ton dikaio agona ton pragmatikon anarxikon, aristeron, deksion, atheon, agnomonon, paidion kai enilikon, ellinon kai mi gia mi koinonia xoris kleftes politikous...

osr είπε...

κράτα και μια πισινή για το ποιος έριξε τι στην τράπεζα

και ας έχουμε και λίγη μνήμη επιτέλους

ΠΙΣΤΕΥΤΟ φυσικά!! Video ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΜΠΑΤΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ! ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ!!! ΦΩΤΟ http://osr55.wordpress.com/2009/12/11/

υπόθεση ζαρντινιέρας στην Θεσσαλονίκη κλπ κλπ κλπ

ας μην καταπίνουμε αμάσητα όσα πουλάνε αυτοί που ωφελούνται από τους νεκρούς

αλήθεια ποιους ωφελούν οι νεκροί;

χιλιάδες χιλιάδων λαού οργισμένοι μπροστά στην κοροιδία από τους κυβερνώντες τσιράκια των τραπεζών

αποπροσνατολισμός από την ουσία;

ας είμαστε πιο προσεκτικοί στα συμπεράσματα

ειδικά όταν αυτά προέρχονται από τα μμε που είναι γνωστός ο ρόλος τους και της αστυνομίας

Αντρέας Φράγκος είπε...

ποιο δικαιο αγώνα των αναρχικών και των άθεων μου μιλάτε; μα είσαστε σοβαροί; εδώ όλος ο λαός ο απλός λαός της παραγωγικής τάξης, ακόμη και μαθητές προσπαθούν να περισώσουν αν μη τι άλλο οχι τόσο τα κεκτημένα δικαιώματα τους αλλά την ίδια τους την αξιοπρέπεια και εσείς μου μιλάτε οτι θα σπιλωθεί άκουσον άκουσον ο δίκαιος αγώνας των αναρχικών. Αλλά αναρχικοί ήρθατε δεύτεροι, γιατί πολύ απλα το κράτος το διέλυσαν οι κλέφτες αριστεροί και δεξιοί.

osr είπε...

ναι ρε εγώ είμαι πολύ σοβαρός εσύ είσαι σοβαρός;

αυτό κατάλαβες ρε σοβαρέ άνθρωπε από αυτά που γράφτηκε και από μένα;

το άθεοι ρε κολλημένε πυο το βρήκες;

αλλά φαίνεται η σοβαρότητα σου από αυτό

Αντρέας Φράγκος είπε...

osr ηρέμησε και μάθε να διαβάζεις όλα τα σχόλια. Δεν αναφερόμουν σε σένα αλλά στο σχόλιο του ανώνυμου πιο πάνω. Ηρέμησε και ξεκόλλα.