30 Ιουν 2010

Κλικ και εγένετο ρουσφέτι

Ωώωωω, υπάρχει ρουσφέτι ακόμα στην Κύπρο τελικά!!!!! Μα τι αποκάλυψη ήταν και αυτή . Μα σοβαρά υπάρχει ρουσφέτι; Α Παναγία μου!!!! Και εμείς που νομίζαμε ότι το ρουσφέτι εξαλείφθηκε δια παντός με την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όλοι προσλαμβάνονταν αξιοκρατικά, γιατί μας το χαλάσατε; Και εμείς που νομίζαμε ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις κάποιον από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας για να σε προσλάβουν στο δημόσιο, ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις κάποιον από την Πολεοδομία, το Κτηματολόγιο, τον Δήμο σου, τον Φόρο Εισοδήματος, τον Στρατό, τον Έφορο Εταιρειών, το Νοσοκομείο, κάποιον πρόεδρο, υπουργό, βουλευτή, μουχτάρη, κάποιο επαρχιακό γραμματέα κομμάτων, την Επαγρύπνηση, κάποιο δημοτικό σύμβουλο, κάποιον διευθυντή, προσωπάρχη, μητροπολίτη, κάποιο που προσέχει καμιά πόρτα, κάποιο που κουβαλά τους φακέλλους, κάποια γραμματέα (ας είναι και εκείνη την καημένη του Άντρου του Κυπριανού) για να γίνει η δουλειά σου.


Αμάααν, τελικά υπάρχει ρουσφέτι και τελικά πρέπει να ξέρεις κάποιον από αυτούς πιο πάνω!!!! Τελικά κάνει ρουσφέτι και το ΑΚΕΛ κύριοι. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και τα άλλα κόμματα άμεμπτα και άσπιλα που δεν ξέρουν τι θα πει η λέξη αυτή. Ξέρει το ΔΗΚΟ ας πούμε τι είναι ρουσφέτι; Ποτέ των ποτών; H ο Συναγερμός, ή η ΕΔΕΚ;

Λοιπόν Ακελικός δεν είμαι, αλλά φτάνει πλέον τόση υποκρισία και τόση υποτίμηση της νοημοσύνης όλων μας. Το μόνο τελικά που φάνηκε από την υπόθεση αυτή είναι οτι ο Άντρος Κυπριανού πρέπει να αλλάξει γραμματέα επειγόντως πριν κάνει forward και τίποτε άλλο στα κανάλια.

2 αναγνώστες σχολίασαν:

Unknown είπε...

καλημέρα σας!!

matthaios είπε...

Το ρουσφέτι είναι προϊόν απο τους φίλους μας τους Τούρκους..Αυτοί μας το έμαθαν..Μπαξίσι το λέγανε αυτοί,ρουσφέτι εμείς!